15 Ağustos 2012 Çarşamba

Bulvar AVM'de çöp yeri sorun oldu


Eski tekel fabrikasını yenileyerek modern bir alışveriş merkezine dönüştürülen Samsun Bulvar AVM'nin çöp yeri seçimi vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaş ayrıca çöp konteynırların ağızlarının açık olduğunu çöpten pis kokular ve sineklerin geldiğini iddia ettiler. 
Haber Merkezimize gönderilen fotoğraflarda, çöp konteynırlarının Site cami arkasında bulunan çay bahçesinin ön tarafına koyduğu görülüyor. Yaptığımız araştırmada vatandaşların Site Camii ve Bulvar AVM arasında bulunan yoldan geçerken çöp konteynırlarının ağızlarının açık olduğu ve pis kokular geldiğini söylediler. 

Buraya milyon liralık yatırım yapıldığı fakat iki çöp konteynırına yanlış yer seçimi yapıldığını söyleyen Samsunlular, koskoca alışveriş merkezinin çöp sistemi yanlış yere yapılmış. Burada insanlar çay içiyorlar, geziyorlar. Çöpten pis kokular ve sinekler geliyor. Az ötesinde alışveriş merrkezinin lokantaları var. Bulvar AVM'nin insanlara verdiği değer bu kadar mı?" diyerek, çöp sisteminin farklı bir yere alınmasını istediler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder