16 Ağustos 2012 Perşembe

OSMAN GENÇ: BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Belediye personeli ile iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz güçlü bir aileyiz, iyi bir ekibiz. Canik’te 8 yıldır ilçemiz için, şehrimiz, ülkemiz için birlikte yürüyoruz" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Çalışma ekibiyle birlikte iftarda buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz ilçemizi, şehrimizi, ülkemizi yarınlara daha sağlam taşımak için, insanlarımızın yüzünü güldürmek, mutlu, çağdaş, modern bir Canik ve çocuklarımızın geleceği için biraraya gelmiş güçlü bir aileyiz" dedi. 


Görevlerinin hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Zaman zaman yorulabiliriz, ancak Canik’in herhangi bir sokağında bize yönelen bir tebessüm bütün yorgunluklarımızı bize unutturuyor. İnanıyorum ki, bu güçlü aile bundan sonra daha büyük başarılara imza atacaktır. Canik’te 8 yıldır ilçemiz için, şehrimiz, ülkemiz için birlikte yürüyoruz. Birlikte güzel işlere imza attık. 8 yılda ilçemizde çok önemli mesafeler aldık. Başarının bir ekip işi olduğunu Canik’te ispat ettik. Canik’te gerçekleştirdiğimiz her projeyi önce hayal ettik, sonra da gerçekleştirdik. Ekip ruhu içerisinde çalışarak Canik’i, Samsun’un ve bölgenin en önemli merkezi haline getirdik, Türkiye’nin gözbebeği yaptık" diye konuştu.
Canik’i 8 yıl içerisinde kültür-eğitim, sağlık, spor ve ticaret alanlarında Karadeniz bölgesinde örnek gösterilen konuma ulaştırdıklarını da dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi: "Canik’te insanlarımız artık daha mutlu. Şunu bilmeliyiz ki, bütün bunlar ’ekip ruhu’ ile çalışmamızın sonucunda oldu. Hizmet etmeyi ibadet sayan bir anlayışla gece gündüz çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki bu azim ve gayretin sonucunda Samsun şehri hak ettiği yeri alacaktır.Ancak, yaptıklarımızı asla yeterli görmemeliyiz. Canik’imizi ve Samsunumuzu bir dünya şehri yapma yolunda yapacak daha çok işimiz var. Şimdi hedefimiz Canik’i hep birlikte 2019 yılına hazırlamak. Kısacası çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz."
Ekibine teşekkür de eden Başkan Osman Genç, meclis üyelerinin ve belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder